Aluminium buizenframe met spandoek of reclamepaneel

Een buizenframe met spandoek is ideaal om de gevel van uw bedrijfspand er uit te laten springen, iets wat de nabije omgeving niet zal ontgaan.

Een spandoekframe, ook wel bannerframe of reclameframe genoemd bestaat uit aluminium buizen, koppelstukken en spanelastieken naar keuze en zorgt voor een representatieve uitstraling. Wij leveren uitsluitend A-klasse muurframes met standaard met 48 mm dikke aluminium buizen. Dit geeft de frames een robuuste uitstraling en hierdoor zijn onze frames nog beter bestand tegen alle weersomstandigheden.

De voordelen op een rijtje:

  • Mooie industriĆ«le look d.m.v. van ronde buizen
  • Kan zowel tegen de muur als vrijstaand (bv projectframe) worden gebruikt
  • ROND frame nodig, geen probleem - op aanvraag
  • Voor bewegwijzering kan het ook gebruikt worden in combinatie met een reclamepaneel erin of erop gemonteerd
  • Makkelijk wisselen van spandoeken
  • Spandoeken zijn prijs technisch zeer scherp geprijsd, hierdoor kunt u uw uitstraling op doek relatief goedkoop verwisselen met een uitstraling die past bij b.v een Kerst sfeer

Projectframe/bord nodig?

Geen probleem, we voorzien het frame dan van schorren waar nodig is. Afhankelijk van de situatie gebruiken we zelfs nog een buis met een grotere doorsnee (60mm) zodat deze in het open veld tegen windstoten kan.

Wanneer u een al een bestaand spandoek heeft en hier een frame voor wilt bestellen is het handig om te weten dat de buitenmaat van het frame 25 cm groter is dan de doekmaat, voor een spandoek van 200 x 300 cm heeft u dus een frame nodig van 220 x 320 cm.Wij kunnen het verzorgen van zowel de levering als de plaatsing van de frames. Wij plaatsen deze frames op de locatie naar keuze.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvende een offerte bij ons aanvragen.