Opvallen met de reclameaanhanger!

Opvallen, op het juiste moment en op de juiste plek. Snel, makkelijk en doelgericht adverteren! De reclameaanhanger is de oplossing. U kiest namelijk zelf waar de aanhanger komt te staan, op één van onze toplocaties. Drukke wegen, parkeerplaatsen evenementen, alles is mogelijk (check vooraf wel even of u in uw gemeente een vergunning nodig heeft).

Wij bieden geheel verzinkte mobiele aanhangers voorzien van een dubbel frame inclusief full colour spandoek te huur aan, al vanaf € 99,00 per maand. Advertenties met tekst en logo’s worden voor u op maat gerealiseerd. Huurtermijnen worden in overleg met u bepaald.

Voordelen reclameaanhanger

  • Opvallend verzorgde reclame
  • 24 uur per dag in de picture
  • Dubbelzijdig zichtbare reclame in full color
  • Uitsluitend op toplocaties
  • Goedkope en snelle wissel op ieder gewenst moment

 

Prijslijst reclameaanhanger

3 maanden€ 900,-
Half jaar€ 1500,-
1 jaar€ 2300,-

 

Genoemde prijzen zijn exclusief locatie prijs. Deze kunnen variëren per locatie. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Een wisselmoment van het spandoek kost € 345,- bestaande uit: opmaakkosten, nieuw fullcolour spandoek en wisselen van het oude doek. Maandprijzen en half jaar prijzen zijn exclusief € 75,- opmaakkosten.

Alle reclamedoeken blijven uw eigendom.

Opzegtermijn van de jaarcontracten dienen uiterlijk 3 maanden voor het aflopen van het contract schriftelijk per aangetekende post worden ingediend bij Reclamenodig.

Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij:

Bert van Engelen (NL)

b.v.engelen@reclamenodig.nl
06 - 53 78 31 74

Lutz Engel (D)

l.engel@reclamenodig.de
+31 616 01 29 65