Promotie aanhanger huren?

Opvallen, op het juiste moment en op de juiste plek. Actief gericht op uw doelgroep adverteren! Snel, makkelijk en opvallend! De promotie aanhanger is de oplossing. U kiest namelijk zelf waar de aanhanger komt te staan, op 1 van onze top locaties. Drukke wegen, parkeerplaatsen evenementen, alles is mogelijk. (check vooraf wel even of u in uw gemeente een vergunning nodig heeft) 

Wij bieden geheel verzinkte mobiele aanhangers voorzien van een dubbel frame inclusief full colour spandoek te huur aan, al vanaf € 99,00 per maand. Advertenties met tekst en logo’s worden voor u op maat gerealiseerd. Huurtermijnen worden in overleg met u bepaald.

Voordelen Promotie aanhanger

  • Opvallend verzorgde reclame
  • 24 uur per dag in de picture
  • Dubbelzijdig zichtbare reclame in full color
  • Uitsluitend op top locaties
  • Goedkope en snelle wissel op ieder gewenst moment

Prijslijst Promotie aanhanger

1 maand                     € 325,-
2 maanden€ 600,-
3 maanden€ 900,-
Half jaar€ 1500,-
1 jaar€ 2300,-

Prijslijst 3 jarig contract

1e jaar                        € 2000,-
2e jaar € 1800,-
3e jaar€ 1600,-

Genoemde prijzen zijn exclusief locatie prijs deze kunnen variëren per locatie, alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Een wisselmoment van het spandoek kost € 345,- bestaande uit: opmaakkosten, nieuw fullcolour  spandoek en wisselen van het oude doek. Maandprijzen en half jaar prijzen zijn exclusief € 75,- opmaakkosten

Alle reclamedoeken blijven uw eigendom.

Opzeg termijn van de Jaar contracten dienen uiterlijk 3 maanden voor het aflopen van het contract schriftelijk per aangetekende post worden ingediend bij Reclamenodig.

Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij:

Bert van Engelen

b.v.engelen@reclamenodig.nl
06 - 53 78 31 74

Lutz Engel

l.engel@reclamenodig.de
+31 616 01 29 65