Bedrijfsvideo vanaf €499

 

Met een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm kunt u op en krachtige manier uw boodschap uitdragen, een sfeerimpressie geven of laten zien waar uw onderneming voor staat.

Bewegende beelden hebben een grotere impact dan een geschreven tekst. Video stimuleert bezoekers op een website, prikkelt deze om bijvoorbeeld een aankoop te doen, om een winkel te bezoeken of om contact met u op te nemen.

Tevens verhoogt de bedrijfsvideo de vindbaarheid van uw website en verhoogt het de bezoekduur op uw website. Een bedrijfsvideo is dus een sterk communicatiemiddel en wordt steeds meer ingezet als marketingtool.

BEDRIJFSVIDEO OF BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

Heeft u nog geen bedrijfsvideo of is uw huidige bedrijfsfilm aan een facelift toe? Samen met onze partner Statte gaan wij voor u aan de slag om uw wensen in beeld weer te geven, met onze professionele bedrijfsvideo’s vangen we de sfeer van uw bedrijf in beeld en geluid. Al snel gaan we aan de slag om uw productie tot een mooi gemonteerd geheel te maken. 

Voor €499 levert Reclamenodig al een kwalitatief hoogwaardige bedrijfsvideo. Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.